MARKNADSFÖRING

Digital annonsering är ett väldigt bra sätt att marknadsföra sig på idag. Men vilken typ av annonsering är rätt för ditt företag?

Olika typer passar olika företag, tex en online butik kan få bättre resultat av nyhetsbrev än vad en bilverkstad får. Vi hjälper dig att hitta rätt marknadsföring och analyser för din digitala marknadsföring via Google Ads, Nyhetsbrev och Sociala medier!

Google Ads

Sökordsannonsering med Google Ads (tidigare Google AdWords) gör att du kan annonsera för potentiella kunder som aktivt söker efter det du erbjuder, och du betalar bara när någon klickar på din annons.

Analytics

När man har en aktiv annons igång så är det bra att veta hur pass optimal den är. Med hjälp av analyseringsverktyg kan du se hur potentiella kunder rör sig på tex din hemsida, på vilka sidor kunden besöker och om det ledde till ett köp.

Sociala medier

Gör sociala medier till ditt skyltfönster, som ses av just de som är intresserade av det du har att erbjuda! Tillsammans med dig går vi igenom vad du vill uppnå genom att annonsera på sociala medier och vad som ska prioriteras för att nå dina mål.

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev är ett superbra verktyg för dig som ofta lägger upp nya produkter eller erbjudanden. Vi hjälper dig att utforma och designar nyhetsbrev till ditt ändamål som du sedan kan använda igen till nästa kampanj.

HUR KAN VI HJÄLPA DIG?