NÅGRA AV VÅRA KUNDER

NÅGRA AV VÅRA KUNDER

Shoppis

Varför slänga dina gamla fina prylar när du kan sälja dom hos Shoppis?
Här gav vi Shoppis hemsida ett rejält ansiktslyft och integration med ett nytt bokningssystem.

Kika in deras nya hemsida här.

www.shoppisostersund.se

Team Pacemakers

Efter att vi fick höra hans berättelse kände vi att vi verkligen ville hjälpa till med en fin logotyp för att hjälpa sprida hans budskap till andra, att livet tar inte slut bara för att man har fått en pacemaker.

Läs mer på instagram för att följa hans resa.

Instagram

Female Legends

E-sportföreningen för tjejer och icke-binära Female Legends kämpar för en bättre och jämnställd e-sport mellan könen. Dom har bara under 1 år skaffat sig över 1000 medlemmar, och självklart ville vi stötta tjejernas kamp inom e-sporten genom att bistå dom med en riktigt schysst gaminghemsida!

www.femalelegends.com

Bulthaup Göteborg

Bulthaup Göteborg behövde en ny hemsida som kunde spegla deras premiumköks design och renhet. Här utvecklade vi en visningshemsida som framhäver deras kök och produkters design, med en modern och clean look.

www.bulthaup-goteborg.se

AW Redovisning

AW Redovisning kom till oss med en önskan om en nutidsriktig logotyp som speglade deras expertis inom ekonomi. Vi trollade därför fram en ny, fräsch logotyp med rena linjer och en mjuk touch. Vårat samarbete avrundades med fräscha, nytryckta visitkort.

Östersunds idrottsråd

Östersunds idrottsråd hade råkat ut för ett angrepp mot deras hemsida hos deras tidigare hosting-leverantör.
Och här hjälpte vi dom att bygga upp en helt ny hemsida med ett fräschare och sportigare utseende och även flyttade över deras hemsida till oss istället där vi tar backup varje timme och bevakning dygnet runt.

www.ostersundsidrottsrad.se

Boostersund

Boostersund, vilken kund! Dessa härliga damer arrangerar Östersunds roligaste träningskonvent och vi fick äran att utveckla deras hemsida. Med deras dynamik som inspiration så skapade vi en webbsida med en sportig feeling som ska locka till fysisk aktivitet.

www.boostersund.se

Sonjas trädgårdsservice

Sonjas Trädgårdsservice, som vi redan gjort logotyp och hemsida för behövde nytt marknadsföringsmaterial.

Här hjälpte vi Sonja, med den grafiska profilen vi gjort, att skapa och trycka nya fina visitkort med tillhörande reklamblad samt en fantastisk bilmagnet!

www.sonjastradgardsservice.se